Siirry sisältöön

Tervetuloa koelauluun!

Hienoa, että olet päätynyt tänne! Tampereen Filharmoninen Kuoro on upea kuoro, jolla on tärkeä rooli Tampereen monipuolisessa musiikkitarjonnassa.

Seuraavan koelaulun järjestämme keskiviikkona 26.1.2022 Tyllin salissa, osoitteessa Hallituskatu 30, Tampere. Jokaiselle koelaulajalle varataan oma aika aikavälille 15.30-17.30.

Odotamme hakijoilta sujuvan nuotinluvun taitoa ja tarkkaa nuottikorvaa. Klassisen laulun taidot ovat eduksi.

Kun haluat osallistua koelauluun, toimi seuraavasti: 

  • Varaa oma koelauluaikasi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen koelaulu (ät) tfk.fi. 
  • Saat jatko-ohjeet paluupostissa, mutta jo ennakkoon voit valmistautua miettimällä kappaleen,  jonka haluat esittää. Tyylilajilla ei ole väliä! Voit vetäistä laulun ulkomuistista tai ottaa nuotit mukaan. Tilaisuudessa testataan myös nuotinlukutaitoa ja kartoitetaan omin äänialasi. 
  • Ota rennosti! Vaikka tilaisuus saattaakin jännittää, ei siitä tarvitse ottaa lainkaan paineita! 
Tampereen Filharmoninen Kuoro harjoitteli Verdin Requiemiä Orivedellä syyskuussa 2021.

Millaisesta kuorosta on kyse? 

Osana Tampereen Filharmonista Kuoroa pääset mukaan isoihin produktioihin Tampere Filharmonian kanssa. Monta upeaa teosta - mm. Beethovenin 9. sinfonia odottavat COVID19 hellittämistä ja niinpä kuorolla on treenattavaa aineistoa yllin kyllin, ja upeita keikkoja tiedossa!  

TFK:n treenit ovat aina keskiviikkoisin klo 17:30-20:15. Poikkeusaikoina olemme harjoitelleet laulamalla maskeissa, käsihygieniasta huolehtien ja tietysti turvavälein. Myös etäharjoituksia olemme pitäneet.

Kuoromme koostuu eri-ikäisistä laulajista. Osa on ammattimuusikoita, osa intohimoisia harrastajia. Harjoituksissamme on aina mukana oma säestäjä ja erittäin ammattitaitoiset johtajat. Harjoittelemme ammattimaisesti, mutta emme ryppyotsaisesti. 

Pienten lasten vanhemmat ovat kuoroon myös tervetulleita - treenipäivinä on nimittäin aina tarjolla ilmainen, valvottu lastenhoito harjoitustilojen yhteydessä.