Siirry sisältöön

TFK Verdin Requiemin harjoituksissa syksyllä 2021

Tampereen Filharmoninen Kuoro etsii riveihinsä kuoron kehittämisestä innostuneita äänenjohtajia (sopraano, altto, tenori ja basso).

Oletko laulamisen ammattilainen tai pitkälle edennyt opiskelija? Tule meille laulamaan ja kehittämään kuoron äänellisiä ja taiteellisia valmiuksia. Äänenjohtajana mm. pidät omalle stemmallesi säännöllisesti stemmaharjoituksia, edistät stemmasi yhteissointia ja osallistut uusien laulajien valintaan.

Odotamme sinulta kokemusta kuoronjohdosta tai lauluryhmän ohjaamisesta, riittävää pianonsoittotaitoa ja laulupedagogisia valmiuksia. Äänenjohtajan odotetaan osallistuvan myös laulajana kuoron toimintaan.

Äänenjohtajalle maksetaan palkkio. Tehtävä on aluksi laulukauden 2022-23 mittainen ja sisältää option seuraavalle kaudelle. Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi mahdollisine liitteineen 17.5. mennessä osoitteeseen koelaulu@tfk.fi. Osa hakijoista kutsutaan koetilaisuuksiin 25.5. (miesäänet) ja 1.6. (naisäänet).
Lisätietoja: äänenjohtaja (altot) Anna Lyyra-Seppänen, koelaulu@tfk.fi, p. 050 571 4276.

Kalevan kirkko, Tampere

Jotain vanhaa, jotain uutta on otsikoltaan Tampereen Filharmonisen Kuoron kevään ensimmäinen konsertti. Kalevan kirkko Tampereella soi hää- ja seremoniamusiikkia lauantaina 19.3.2022 klo 18.

Konsertin ohjelmassa on teoksia mm. säveltäjiltä J.S. Bach, G.F. Händel, Richard Wagner, John Rutter, Maurice Duruflé.

Konsertin johtaa TFK:n taiteellinen johtaja Ruut Kiiski ja vierailijana on urkutaiteilija Katri Vanhamäki.

Konserttiin on vapaa pääsy, käsiohjelma 15 €. Lämpimästi tervetuloa!