Siirry sisältöön

Kannatusjäseneksi

LIITY TAMPEREEN FILHARMONISEN KUORON KANNATUSJÄSENEKSI!

Tampereen Filharmoninen Kuoro on jo yli 30 vuoden ajan tuottanut iloa ja musiikkielämyksiä tamperelaisille isoilla orkesteriteoksilla ja omilla a cappella -produktioilla. Tampere Filharmonia on kuoron tärkein yhteistyökumppani, mutta kuoro on esiintynyt myös mm. Radion sinfoniaorkesterin, Helsingin kaupunginorkesterin, Plovdivin valtionoopperan orkesterin sekä Seinäjoen ja Vaasan orkestereiden kanssa. 

Voit liittyä Tampereen Filharmonisen Kuoron kannatusjäseneksi ja tukea siten korkeatasoista tamperelaista musiikkitoimintaa. 

Kuka voi liittyä? Paljonko se maksaa?

Kannatusjäseneksi voi ryhtyä niin yksityishenkilö kuin yrityskin.
Kannatusjäsenmaksu on yksityishenkilöiltä 100 € ja yhteisöiltä/yrityksiltä 300 €. Kannatusjäsenmaksu on voimassa aina kalenterivuoden, eikä se sido sinua mihinkään. Jos ryhdyt kannatusjäseneksi viimeisen vuosineljänneksen aikana, kannatusjäsenyytesi on voimassa seuraavan kalenterivuoden ajan. 

Onko kannatusjäsenyydestä jotain hyötyä?

Kannatusjäsenenä yksityishenkilö saa kaikkiin TFK:n omatuotantoisiin konsertteihin* yhden vapaalipun. Yhteisö/yrityskannatusjäsenille jäsenyys mahdollistaa kaksi vapaalippua. Saat halutessasi myös nimesi tai yrityksesi logon näkyviin kuoron verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan. 

Miten toimin?

Voit maksaa jäsenmaksun kuoron tilille. Lähetä maksettuasi sähköposti kuoron sähköpostiin info(ät)tfk.fi ja kerro, että olet liittynyt kannatusjäseneksi. Voit maksaa useamman henkilön kannatusjäsenmaksun kerralla, mutta ilmoitathan meille kuitenkin vähintään yhden sähköpostiosoitteen, johon voimme tarvittaessa olla yhteydessä. 

Saaja: Tampereen Filharmoninen Kuoro 

Tilinumero: FI48 6601 0001 0314 67 

Viitenumero: 202251

*) Tampere Filharmonian järjestämiin konsertteihin meillä ei valitettavasti ole valtuuksia järjestää vapaalippuja.