Siirry sisältöön

Laulajaksi kuoroon

Seuraavat koelaulut järjestetään TYLllillä 30.8. ja 13.9.
Mihin olet kuorossa tyytyväinen?
Kuoron tenoreita

"Todella hyvään henkeen kuorossa, laadukkaaseen tasoon. Projektit ovat mielenkiintoisia, mukavaa ja välillä todella haastavaa ja kehittävää laulettavaa. Kuoron uuteen johtajaan! Mahtavan innostava ja pätevä johtaja!" 

"Kuorossa on nykyisin aivan mahtava innostunut ilmapiiri."

"Tosi laadukasta ohjelmistoa, ihanaa yhteistyötä Filharmonian kanssa, mahtavia johtajia, kapellimestareita, ihania kavereita, ammattimaista toimintaa vaikka amatöörejä ollaankin, uskomattoman hienoja elämyksiä sekä lavalla että yleisön puolella." 

Harjoitukset

Harjoitukset pidetään Tyllissä (Hallituskatu 30) keskiviikkoisin klo 17:30– 20:15 ellei toisin ilmoiteta. Äänenavaus alkaa 17:30. Lisäksi noin kerran, pari kaudessa on viikonloppuleiri.

Palvelut kuorolaisille

Viikkoharjoituksissa on paikalla tarvittaessa lastenhoitaja.

Uudet laulajat

Kuoroon voi pyrkiä koelaulutilaisuuksissa, joita järjestetään tavallisesti loppukeväällä ja alkusyksystä.   Kuoroon voi toki pyrkiä muinakin aikoina. Odotamme uusilta laulajilta sujuvaa nuotinlukutaitoa ja tarkkaa nuottikorvaa, klassisen laulun taidot ovat eduksi.

Koelaulutilaisuudessa lauletaan vapaavalintainen kappale (tyylilajilla ei ole väliä). Laulaa voi ulkomuistista tai ottaa nuotit mukaan. Tilaisuudessa testataan myös nuotinlukutaitoa ja kartoitetaan omin äänialasi.
Seuraa ilmoittelua täällä kuoron sivuilla tai somessa!

Jäsenmaksu

Kuoron jäsenmaksu on 80 € per laulukausi. Eräpäivä on pääsääntöisesti lokakuun lopussa. Jäsenmaksun voi suorittaa kahdessa erässä, jolloin jälkimmäinen erä lankeaa maksuun vuoden lopussa.